Portfolio

ATA - The Write Way

Vernieuwing van de website van
ATA - The Write Way.

ATA - The Write Way

ATA - The Write Way is een Copywrite- en Communicatiebureau voor iedereen. Teksten schrijven en organisaties bijstaan met hun marketing-en communicatiebeleid; dat is het werk dat ATA - The Write Way graag doet.

Wodi-webdesign heeft voor ATA - The Write Way een compleet nieuwe website ontworpen & gerealiseerd. Wodi-webdesign verzorgt ook alle bijkomende zaken als webhosting & domeinnaamregistratie voor ATA - The Write Way.

Wat zegt de klant over dit project?

Anne-Lies Nienhuis,
eigenaar ATA - The Write Way:

Toen ik mijn bedrijf startte begin 2013 heb ik snel een eenvoudige WordPress website gemaakt, echter was ik daar niet tevreden over. Eind 2014 ben ik met wodi-webdesign om tafel gegaan voor het bespreken van vervanging van mijn site. Al binnen enkele weken had ik een site zoals ik het wilde, met een bibliotheek voor mijn artikelen, een fantastische vormgeving en het is zo gemaakt dat ik het zelf goed kan onderhouden. Wodi-webdesign heeft de site voor mij online geplaatst en doet ook mijn hosting. Als ik een vraag heb, kan ik altijd bellen en heb dezelfde dag nog antwoord. Ik kan iedereen dit dynamische en persoonlijke bedrijf aanbevelen.

wodi-webdesign

Kruisweg 22
9363AD Marum
Nederland

Telefoon: 06-10787085
Email: hallo@wodi-webdesign.nl

K.v.K: 62157787
Copyright © 2020
wodi-webdesign