Portfolio

Verloopje.nl

Realisatie webshop Verloopje.nl.

Verloopje.nl

Begin 2015 kwam Wouter Raven, eigenaar van Raven Licht&Geluid, naar ons toe met het idee een webshop te beginnen in verloopstukken: Verloopje.nl. Na slechts enkele gesprekken te hebben gevoerd was de deal gesloten. Raven Licht&Geluid verzorgt de verzending, klantenservice en zorgt voor de bevoorading van de producten, terwijl wodi-webdesign zich bezig houdt met de online vertegenwoordiging van Verloopje.nl

Bij een webshop komen een aantal wettelijke zaken kijken, nadat deze geregeld waren samenmet betaalmethodes als iDEAL, kon de realisatie van Verloopje.nl van start gaan. Door het gebruik van wordpress in combinatie met de woocommerce e-commerce plugin kan alles naar wens worden afgestemd.

Raven Licht&Geluid besteedt ook het onderhoud van Verloopje.nl uit aan wodi-webdesign, zodat deze altijd actueel blijft. Wodi-webdesign doet dit dan ook met plezier.

Verloopje.nl is nu een volledig werkende webshop, die zich specialiseert in de audiovisuele kant van verloopjes. Het assortiment blijft maar groeien, zodat veel producten geleverd kunnen worden binnen 2 werkdagen.

Wat zegt de klant over dit project?

Wouter Raven,
eigenaar Verloopje.nl:

Naast onze site van Raven Licht&Geluid, heeft wodi-webdesign nu ook voor ons de site Verloopje.nl ontwikkeld! De samenwerking met wodi-webdesign verliep wederom weer perfect. Wij kunnen U dan ook zeker aanraden om een samenwerking met wodi-webdesign aan te gaan voor de ontikkeling van uw website of shop!

Weer een zeer tevreden klant, Wouter!!- Team Verloopje.nl

wodi-webdesign

Kruisweg 22
9363AD Marum
Nederland

Telefoon: 06-10787085
Email: hallo@wodi-webdesign.nl

K.v.K: 62157787
Copyright © 2020
wodi-webdesign